Me Vesiykköset

Remontteja huolettomaan arkeen

Teemme sujuvia kodin putkiremontteja pääkaupunkiseudulla. Remontin yhteydessä saat meiltä kätevästi myös kylpyhuone- ja saunaremontin.

Tiimillämme on useiden vuosien kokemus pientalojen putkiremonteista. Asentajamme ovat omia työntekijöitämme, emme käytä alihankintaa. Kaikilla on märkätilojen toteuttamiseen tarvittavat sertifikaatit.

Kerralla kuntoon

Teemme huolellista työtä ja remontoimme kohteen kerrallaan. Toteutamme vuosittain satoja putki- ja märkätilaremontteja. Olemme saattaneet jokaisen remonttimme huolella loppuun asti. Saat meiltä remontin avaimet käteen -periaatteella. Sinun tarvitsee vain kertoa, mitä tarvitset. Me hoidamme kaiken muun sovitussa aikataulussa valmiiksi niin, että voit keskittyä nauttimaan lopputuloksesta.
Remontit alusta loppuun.

Työskentelemme asumisesi turvaamiseksi

Haluamme pitää kodit kunnossa ja niiden asukkaat tyytyväisinä. Tavoitteemme on, että kaikki voisivat asua kodissaan turvallisesti ilman huolta vesivahingosta ja yllättävästä rahanmenosta.

Putkiremontteja ei voi tehdä liukuhihnalta ilman, että lopputulos kärsii. Kunnioitamme kotiasi ja teemme sinulle yksilöllisen remontin toiveidesi pohjalta. Remontin jälkeen voit olla rauhallisin mielin: kotisi on kunnossa ja näyttää hyvältä vuosia eteenpäin.

Kierrätämme purkumateriaalit

Toimimme vastuullisesti. Käytämme mahdollisimman laadukkaita ja kestäviä materiaaleja. Huolehdimme siitä, että materiaalia menee mahdollisimman vähän hukkaan.

Lajittelemme ja kierrätämme kaiken purkumateriaalin. Rauta-, kupari- ja messinkijätteet kuljetamme jatkojalostettavaksi, ja pakkausmateriaalit toimitamme pahvinkeräykseen. Ehjä ja käyttökelpoinen puutavara voidaan käyttää esimerkiksi putkikoteloiden runkomateriaalina.

100% omat työntekijät

Käytämme ainoastaan omia, kokeneita ja ammattitaitoisia asentajiamme. Luotettava henkilökuntamme toteuttaa jokaisen remontin sujuvasti ja huolella.

Tuemme henkilökuntamme kehittymistä

Arvostamme työntekijöitämme, ja satsaamme pitkiin työuriin. Järjestämme tavarantoimittajiemme kanssa henkilökunnallemme ammattitaitoa ylläpitävää koulutusta, kuten tuote-, valvoja- ja palokatkokoulutusta.