Kylpyhuoneremontti

Kaipaavatko kotisi märkätilat kunnostusta tai haaveiletko uudesta ilmeestä kylpyhuoneeseen? Ota meihin yhteyttä, niin tulemme paikan päälle ja kartoitamme remontin tarpeen. Suunnitellaan sinulle yhdessä unelmiesi kylpyhuone!

Milloin kylpyhuoneremontti on ajankohtainen?

  • Kylpyhuone on vanha.
  • Ennen vuotta 1999 tehdyt vesieristeet kestävät noin 10–15 vuotta ja uudemmat kosteat tilat noin 30 vuotta.
  • Kosteus- tai vesieristeet ovat puutteelliset.
  • Laatat ovat tummentuneet ja irtoilevat.
  • Kylpyhuoneessa tuoksuu kostealta tai märältä.
  • Kylpyhuoneen pintamateriaalit ovat vanhahtavat ja ilme kaipaa modernisointia.
  • Kiinteistöön tehdään putkiremontti.
  • Asuntoa ollaan myymässä tai ostamassa.

Avaimet käteen

Toteutamme työn tehokkaasti ja sovitun aikataulun mukaisesti – aina kerralla valmiiksi.
Remontit alusta loppuun.

Kylpyhuoneremontin kesto

Kylpyhuoneen remontti kestää yleensä noin 4–5 viikkoa. Mahdolliset kuivatukset tai rakenteiden korjaukset lisäävät kestoaikaa.

Sinun ei tarvitse olla huolissasi remontin venymisestä. Toteutamme työn tehokkaasti ja sovitun aikataulun mukaisesti – aina kerralla valmiiksi.

Haluamme, että arkesi sujuu mahdollisimman hyvin. Järjestämme tarvittaessa remontin ajaksi sijais-wc:n ja suihkukaapin.

7 vuoden työtakuu

Meille tärkeintä on tyytyväinen asiakas. Teemme remontteja sydämellä. Toimimme rehellisesti ja avoimesti.
Asennustakuu jopa seitsemän vuotta.

Valitse luotettava tekijä remontillesi

Toteutamme kylpyhuoneremontit ja muut kosteiden tilojen remontit takuutyönä ja avaimet käteen -periaatteella. Omat kokeneet asentajamme tekevät kylpyhuone-, sauna-, kodinhoitohuone- ja wc-remontit ammattitaidolla. Meillä on VTT:n vesieristyssertifikaatit.

Käytämme laadukkaita materiaaleja ja otamme huomioon erityistoiveesi. Myös vesikalusteet ja kylpyhuonekalusteet voidaan sisällyttää urakkaan.

Saat samalla sopimuksella myös tarvittavat putki- ja sähkötyöt.

Pidämme kodistasi huolta kuin omastamme. Siivoamme huolellisesti jälkemme ja kierrätämme kaikki rakennusjätteet.

Kylpyhuoneremontin vaiheet

1. Kartoitus

Kartoitamme paikan päällä remontin tarpeen ja kuuntelemme toiveitasi. Mittaamme tarvittaessa tilan kosteuden ja otamme asbestinäytteet.

2. Tarjous

Teemme kartoituksen pohjalta sitovan, kiinteähintaisen tarjouksen. Tarjouksessamme on eritelty työn sisältö, tarvikkeet ja kotitalousvähennykseen oikeuttavan työn osuus. Otamme huomioon myös putki- ja sähkötyöt.

3. Toteutus

Sovimme remontin alkaessa kanssasi aikataulun työn valmistumiselle. Vesieristeissä ja -laasteissa/silikoneissa käytämme Kiillon tuotteita. Laatat ja kalusteet voit valita RTV:n tai Starkin laajasta valikoimasta. Mikäli haluat käyttää erikoispintamateriaaleja, esimerkiksi erityisiä kylpyhuoneen laattoja, hankimme ne tai autamme esimerkiksi niiden määrän laskemisessa tai kuljetuksissa.

4. Jälkityöt

Tilan purkutöiden jälkeen teemme vielä kosteusmittauksen, eli mittaamme pinnalta kosteuden ja kuivaamme ne, jos se on tarpeen. Siivoamme hyvin jälkemme ja viemme rakennusjätteen kierrätykseen.

5. Loppudokumentointi

Saat meiltä työvaihekuvat, asbestianalyysin, työkohdepäiväkirjan ja vesieristyksen dokumentit. Mahdollisessa asunnon myyntitilanteessa pystyt todistamaan, että remontti on huolella tehty.