Kylpyhuoneremontti

Kaipaavatko kotisi märkätilat kunnostusta tai haaveiletko uudesta ilmeestä kylpyhuoneeseen? Ota meihin yhteyttä, niin tulemme paikan päälle ja kartoitamme remontin tarpeen. Suunnitellaan sinulle yhdessä unelmiesi kylpyhuone!

Milloin kylpyhuoneremontti on ajankohtainen?

 • Kylpyhuone on vanha.
 • Ennen vuotta 1999 tehdyt vesieristeet kestävät noin 10–15 vuotta ja uudemmat kosteat tilat noin 30 vuotta.
 • Kosteus- tai vesieristeet ovat puutteelliset.
 • Laatat ovat tummentuneet ja irtoilevat.
 • Kylpyhuoneessa tuoksuu kostealta tai märältä.
 • Kylpyhuoneen pintamateriaalit ovat vanhahtavat ja ilme kaipaa modernisointia.
 • Kiinteistöön tehdään putkiremontti.
 • Asuntoa ollaan myymässä tai ostamassa.

Avaimet käteen

Toteutamme työn tehokkaasti ja sovitun aikataulun mukaisesti – aina kerralla valmiiksi.
Remontit alusta loppuun.

Kylpyhuoneremontin kesto

Kylpyhuoneen remontti kestää yleensä noin 4–5 viikkoa. Mahdolliset kuivatukset tai rakenteiden korjaukset lisäävät kestoaikaa.

Sinun ei tarvitse olla huolissasi remontin venymisestä. Toteutamme työn tehokkaasti ja sovitun aikataulun mukaisesti – aina kerralla valmiiksi.

Haluamme, että arkesi sujuu mahdollisimman hyvin. Järjestämme tarvittaessa remontin ajaksi sijais-wc:n ja suihkukaapin.

7 vuoden työtakuu

Meille tärkeintä on tyytyväinen asiakas. Teemme remontteja sydämellä. Toimimme rehellisesti ja avoimesti.
Asennustakuu jopa seitsemän vuotta.

Valitse luotettava tekijä remontillesi

Toteutamme kylpyhuoneremontit ja muut kosteiden tilojen remontit takuutyönä ja avaimet käteen -periaatteella. Omat kokeneet asentajamme tekevät kylpyhuone-, sauna-, kodinhoitohuone- ja wc-remontit ammattitaidolla. Meillä on VTT:n vesieristyssertifikaatit.

Käytämme laadukkaita materiaaleja ja otamme huomioon erityistoiveesi. Myös vesikalusteet ja kylpyhuonekalusteet voidaan sisällyttää urakkaan.

Saat samalla sopimuksella myös tarvittavat putki- ja sähkötyöt.

Pidämme kodistasi huolta kuin omastamme. Siivoamme huolellisesti jälkemme ja kierrätämme kaikki rakennusjätteet.

Kylpyhuoneremontin vaiheet

1. Kartoitus

Kartoitamme paikan päällä remontin tarpeen ja kuuntelemme toiveitasi. Mittaamme tarvittaessa tilan kosteuden ja otamme asbestinäytteet.

2. Tarjous

Teemme kartoituksen pohjalta sitovan, kiinteähintaisen tarjouksen. Tarjouksessamme on eritelty työn sisältö, tarvikkeet ja kotitalousvähennykseen oikeuttavan työn osuus. Otamme huomioon myös putki- ja sähkötyöt.

3. Toteutus

Sovimme remontin alkaessa kanssasi aikataulun työn valmistumiselle. Vesieristeissä ja -laasteissa/silikoneissa käytämme Kiillon tuotteita. Laatat ja kalusteet voit valita RTV:n tai Starkin laajasta valikoimasta. Mikäli haluat käyttää erikoispintamateriaaleja, esimerkiksi erityisiä kylpyhuoneen laattoja, hankimme ne tai autamme esimerkiksi niiden määrän laskemisessa tai kuljetuksissa.

4. Jälkityöt

Tilan purkutöiden jälkeen teemme vielä kosteusmittauksen, eli mittaamme pinnalta kosteuden ja kuivaamme ne, jos se on tarpeen. Siivoamme hyvin jälkemme ja viemme rakennusjätteen kierrätykseen.

5. Loppudokumentointi

Saat meiltä työvaihekuvat, asbestianalyysin, työkohdepäiväkirjan ja vesieristyksen dokumentit. Mahdollisessa asunnon myyntitilanteessa pystyt todistamaan, että remontti on huolella tehty.

Laske kylpyhuoneremontin hinta

Laskuri auttaa sinua arvioimaan remontin hinnan jo ennen varsinaista kartoituskäyntiä. Sen avulla voit arvioida remontin kokonaiskustannukset nopeasti ja helposti.

Usein kysytyt kysymykset

 • Paljonko kylpyhuoneen remontti maksaa?

  Kylpyhuoneremontin kustannukset vaihtelevat projektin laajuuden, materiaalien ja työn hinnan mukaan. Keskimäärin kylpyhuoneremontti maksaa 12 000 – 16 000 euroa.

 • Paljonko maksaa kylpyhuoneen ja saunan remontti?

  Kylpyhuoneen ja saunan yhteishinta on keskimäärin noin 20 000 – 25 000 euroa, riippuen siitä, sisältyvätkö hintaan saunan uudet paneelit ja lauteet töineen. Saunan lattian uudistamisen lisähinta on noin 2 500 €. Tarkan hinnan saat kartoituskäynnin yhteydessä.

 • Kuinka kauan kylpyhuoneremontti kestää?

  Kylpyhuoneremontin kesto riippuu monista tekijöistä, kuten remontin laajuudesta, materiaalien saatavuudesta ja asennuksen monimutkaisuudesta. Yleensä kylpyhuoneremontti kestää noin 4 – 5 viikkoa. Mahdolliset kuivatukset tai rakenteiden korjaukset lisäävät kestoaikaa.

 • Voiko kylpyhuoneremontin aikana asua huoneistossa?

  Kyllä, voit asua huoneistossa remontin aikana. Tarvittaessa järjestämme remontin ajaksi sijais-wc:n ja suihkukaapin.

 • Miten voin varmistaa, että kylpyhuoneremontti onnistuu hyvin ja lopputulos on kestävä?

  Valitsemalla luotettavan ja ammattitaitoisen yrityksen, kuten Vesiykköset, varmistat remontin laadun ja kestävyyden. Lisäksi on tärkeää valita laadukkaat materiaalit ja tuotteet sekä huolehtia asianmukaisesta huollosta ja ylläpidosta.

 • Tarvitsenko taloyhtiön luvan kylpyhuoneremontin tekemiseen?

  Yleensä taloyhtiön lupa tarvitaan, jos remontti vaikuttaa taloyhtiön rakenteisiin tai putkistoihin. On suositeltavaa tarkistaa asia taloyhtiön isännöitsijältä.

 • Millaisia materiaaleja ja tuotteita minun pitäisi valita?

  Materiaali- ja tuotevalintoja tehdessä kannattaa ottaa huomioon omat mieltymykset, budjetti sekä kylpyhuoneen käyttötarkoitus. Autamme mielellämme löytämään parhaiten sopivat ratkaisut juuri sinun tarpeisiisi.

 • Tarvitseeko minun palkata ammattilaisen kylpyhuoneremonttia varten?

  Ammattilaisen palkkaaminen kylpyhuoneremonttiin on suositeltavaa, sillä se takaa työn laadun ja turvallisuuden. Vesiykköset tarjoaa kattavat palvelut kylpyhuoneremontin suunnittelusta toteutukseen ja huolehtii kaikista tarvittavista asennuksista ja töistä.

 • Koska kannattaa toteuttaa kylpyhuoneremontti?

  Kylpyhuoneremontti kannattaa toteuttaa silloin, kun kylpyhuoneen pintamateriaalit ovat vanhahtavat, kosteus- tai vesivahingon merkkejä ilmenee, tai haluat parantaa huoneen toiminnallisuutta ja ulkonäköä. Myös putkiston tai sähköjärjestelmän uusiminen voi olla hyvä syy remontille.

 • Saako kylpyhuoneremontista kotitalousvähennystä?

  Kyllä, kylpyhuoneremontista saa kotitalousvähennystä. Vähennys koskee työn osuutta, ja voit vähentää enintään 2 250 € per henkilö vuodessa. Tarkista verohallinnon sivuilta ajantasaiset tiedot kotitalousvähennyksestä.

 • Mitä taloyhtiö korvaa kylpyhuoneremontissa?

  Taloyhtiö korvaa yleensä vain sellaiset kylpyhuoneremontin kustannukset, jotka liittyvät yhtiön vastuulla oleviin rakenteisiin ja järjestelmiin, kuten vesijohtoihin ja viemäreihin. Selvitä taloyhtiösi käytännöt ja mahdolliset korvaukset ennen remontin aloittamista.