Omakotitalon putkiremontti kerralla kuntoon

Omakotitalon putkiremontti kannattaa tehdä ajoissa. Ennakoimalla säästät selvää rahaa ja turvaat asumisen pitkälle tulevaisuuteen.

Jätä remontti meidän huoleksemme, niin voit keskittyä elämiseen. Teemme sujuvat putkiremontit omakotitaloihin jopa viikossa.

Tee omakotitalon putkiremontti ajoissa – vältät ikävät vahingot

Kodin vesi- ja kosteusvahinkojen riski kasvaa huomattavasti, kun putkiston ikä ylittää 35 vuotta. Putkiston kuntoa kannattaa kuitenkin alkaa tarkkailla jo useita vuosia aiemmin.

Yleisimmin vuoto löytyy käyttövesiputkistosta, mutta myös lämpöputket ovat merkittävä vesivahinkojen aiheuttaja.

Pahimmillaan vesi- tai kosteusvahingon korjaaminen tuo jopa kymmenien tuhansien eurojen laskun – puhumattakaan ylimääräisestä vaivasta, kun remontin ajaksi on muutettava muualle.

Vanhojen putkien rikkoutumisesta vakuutus korvaa ainoastaan osan, eikä se välttämättä korvaa muita asuntoon aiheutuvia vahinkoja lainkaan.

Valitse luotettava kumppani

Meihin voi luottaa: teemme työn nopeasti ja kerralla valmiiksi. Myönnämme työllemme seitsemän vuoden takuun, joka on markkinoiden pisimpiä.
Asennustakuu jopa seitsemän vuotta.

Asu kodissasi huoletta

Teemme arjestasi mahdollisimman helppoa. Voit asua kotonasi myös putkiremontin aikana.

Suojaamme remontoitavan alueen huolellisesti ja teemme kodissasi siistiä jälkeä. Piilotamme putket mahdollisimman hyvin esimerkiksi verhojen ja kaappien taakse. Teemme lujat liitokset, jotka turvaavat putkien toiminnan ja estävät vuodot.

Suomalainen yritys

Olemme täysin kotimainen yritys. Remontoimme vuosittain 300–400 kohdetta, eikä yksikään tekemistämme remonteista ole jäänyt kesken.
Täysin suomalainen yritys.

Omakotitalon putkiremontin hinta voi olla myös kohtuullinen

Tehokkaasti läpi viety remontti säästää pitkän pennin ja häiritsee arkeasi mahdollisimman vähän.

Käyttövesiputkien uusinta on putkiremonteista edullisin, mutta lämpöverkko- tai kylpyhuoneremontin teko samassa yhteydessä on kustannustehokasta.

Avaimet käteen

Teemme putkiremontin avaimet käteen -periaatteella, laadukkailla materiaaleilla. Käytämme komposiittiputkea, joka on edullinen, mutta turvallinen ja pitkäikäinen vaihtoehto putkiston uusimiseen.
Remontit alusta loppuun.