Omakotitalon putkiremontti kerralla kuntoon

Omakotitalon putkiremontti kannattaa tehdä ajoissa. Ennakoimalla säästät selvää rahaa ja turvaat asumisen pitkälle tulevaisuuteen.

Jätä remontti meidän huoleksemme ja keskity elämiseen. Teemme sujuvat putkiremontit omakotitaloihin jopa viikossa.

Tee omakotitalon putkiremontti ajoissa – vältät ikävät vahingot

Kun putkiston ikä ylittää 35 vuotta, kodin vesi- ja kosteusvahinkojen riski kasvaa huomattavasti. Putkiston kuntoa kannattaa kuitenkin alkaa tarkkailla jo useita vuosia aiemmin.

Yleisimmin vuoto löytyy käyttövesiputkistosta, mutta myös lämpöputket ovat merkittävä vesivahinkojen aiheuttaja.

Pahimmillaan vesi- tai kosteusvahingon korjaaminen tuo jopa kymmenien tuhansien eurojen laskun – puhumattakaan ylimääräisestä vaivasta, kun remontin ajaksi on muutettava muualle.

Vanhojen putkien rikkoutumisesta vakuutus korvaa ainoastaan osan, eikä se välttämättä korvaa muita asuntoon aiheutuvia vahinkoja lainkaan.

Valitse luotettava kumppani

Meihin voi luottaa: teemme työn nopeasti ja kerralla valmiiksi. Myönnämme työllemme seitsemän vuoden takuun, joka on markkinoiden pisimpiä.
Asennustakuu jopa seitsemän vuotta.

Asu kodissasi huoletta

Teemme arjestasi mahdollisimman helppoa. Voit asua kotonasi myös putkiremontin aikana.

Suojaamme remontoitavan alueen huolellisesti ja teemme kodissasi siistiä jälkeä. Piilotamme putket mahdollisimman hyvin esimerkiksi verhojen ja kaappien taakse. Teemme lujat liitokset, jotka turvaavat putkien toiminnan ja estävät vuodot.

Suomalainen yritys

Olemme täysin kotimainen yritys. Remontoimme vuosittain 300–400 kohdetta, eikä yksikään tekemistämme remonteista ole jäänyt kesken.
Täysin suomalainen yritys.

Omakotitalon putkiremontin hinta voi olla myös kohtuullinen

Tehokkaasti läpi viety remontti säästää pitkän pennin ja häiritsee arkeasi mahdollisimman vähän.

Käyttövesiputkien uusinta on putkiremonteista edullisin, mutta lämpöverkko- tai kylpyhuoneremontin teko samassa yhteydessä on kustannustehokasta.

Avaimet käteen

Teemme putkiremontin avaimet käteen -periaatteella, laadukkailla materiaaleilla. Käytämme komposiittiputkea, joka on edullinen, mutta turvallinen ja pitkäikäinen vaihtoehto putkiston uusimiseen.
Remontit alusta loppuun.

Usein kysytyt kysymykset

 • Mitä maksaa omakotitalon putkiremontti?

  Omakotitalon putkiremontin hinta vaihtelee huomattavasti monien tekijöiden, kuten talon koon, putkiston kunnon, remontin laajuuden ja alueen hintatason mukaan. Tarkkaa hintaa on mahdotonta määrittää ilman tarkempaa tietoa kohteesta ja remontin tarpeesta.

  Oman kotisi putkiremontin hinnan saat varaamalla ilmaisen kartoituskäynnin!

  Katso suuntaa-antavia esimerkkejä omakotitalon putkiremontin hinnasta.

 • Milloin omakotitalon putkiremontti on ajankohtainen?

  Omakotitalon putkiremontti on ajankohtainen, kun putkistot alkavat olla lähellä niiden teknistä käyttöikää, tai kun havaitaan merkkejä vuodoista, korroosiosta tai huonosta vedenlaadusta. Yleensä putkiremontti tulee ajankohtaiseksi noin 40-50 vuoden kuluttua talon rakentamisesta, mutta tarkka ajankohta voi vaihdella materiaalien ja käyttöolosuhteiden mukaan. Säännöllinen tarkastus ja huolto auttavat tunnistamaan remontin tarpeen ajoissa ja välttämään mahdolliset vahingot ja lisäkustannukset.

 • Kuinka kauan putkiremontti kestää?

  Putkiremontin kesto vaihtelee kohteen koon, laajuuden ja työmenetelmien mukaan. Tyypillisesti omakotitalon putkiremontti kestää noin 2-4 viikkoa, mutta monimutkaisemmissa kohteissa aikataulu voi venyä pidemmäksi. Remontin aikana saatetaan uusia vesijohto- ja viemäriputket, asentaa patteriventtiilit ja tehdä muita lämmitysjärjestelmän parannuksia. Hyvä suunnittelu ja ammattitaitoinen urakoitsija auttavat varmistamaan, että putkiremontti sujuu suunnitellusti ja ilman viivästyksiä.

 • Voiko putkiremontin aikana asua talossa?

  Voit asua kodissasi huoletta myös remontin aikana. Suojaamme remontoitavan alueen huolellisesti ja kohtelemme kotiasi kuin omaamme.

 • Kauanko täytyy olla ilman vettä putkiremontin aikana?

  Putkiremontin aikana täytyy olla ilman vettä yleensä vain muutamia tunteja. Katkaisemme vanhan putkiston vedentulon vasta, kun uusi on valmis. Näin ollen vesi on poikki mahdollisimman vähän aikaa.

 • Voiko putkiremontin aikana käyttää vessaa?

  Kyllä, putkiremontin aikana voit käyttää vessaa. Katkaisemme vanhan putkiston vedentulon vasta, kun uusi on valmis. Näin ollen vesi on poikki mahdollisimman vähän aikaa.