Rivitalon putkiremontti turvallisesti ja luotettavasti

Kun putkiremontti tulee taloyhtiössä ajankohtaiseksi, viivyttely ei kannata. Ajoissa ja ammattitaitoisesti toteutettu rivitalon putkiremontti turvaa asumisen useiksi vuosiksi eteenpäin. Myös kiinteistön arvo nousee.

Putkien uusiminen on halvempaa kuin vahinkojen korjaaminen

Rivitalon putkiremontti on ajankohtainen, kun kiinteistö on yli 30 vuotta vanha tai jos siinä on ollut vesivahinko.

Käyttövesiputkisto kuluu päivittäisessä käytössä ja aiheuttaa rikkoutuessaan mittavia vahinkoja. Putket kannattaa siis vaihtaa ajoissa.

Lämpöverkkoputkisto on käyttövesiputkistoa pitkäikäisempi. Erityisesti betoniseen pohjalaattaan asennetut lämpöputkistot ovat kuitenkin selvä kosteusvaurioriski. Vuoto voi olla alkuun huomaamaton, mutta paljastua vuosien saatossa isoksi vahingoksi.

7 vuoden työtakuu

Meille tärkeintä on tyytyväinen asiakas. Teemme remontteja sydämellä. Toimimme rehellisesti ja avoimesti. Lisäksi annamme pattereille ja putkistolle 10 vuoden takuun.
Asennustakuu jopa seitsemän vuotta.

Avaimet käteen

Toteutamme työn tehokkaasti ja sovitun aikataulun mukaisesti – aina kerralla valmiiksi.
Remontit alusta loppuun.

Sujuva arki taloyhtiön asukkaille remontin ajaksi

Haluamme tehdä taloyhtiönne asukkaiden arjesta mahdollisimman helppoa ja vaivatonta. Rakennamme uuden putkiston vanhan rinnalle. Katkaisemme vanhan putkiston vedentulon vasta, kun uusi on valmis. Näin ollen vesi on poikki mahdollisimman vähän aikaa.

Asukkaat voivat asua kodeissaan remontin ajan. Saatte putkiremontin ajaksi käyttöönne meiltä suihku-/wc-kontin.

Aina kerralla kuntoon

Remontoimme rivitalohuoneistot tehokkaasti. Tyypillisesti yhden huoneiston putki- ja märkätilaremontti kestää noin 3–4 viikkoa.

Toteutamme työn useassa asunnossa samaan aikaan. Esimerkiksi 10 huoneiston remontti kestää noin 3–4 kuukautta riippuen tilojen muodosta ja kerrosten määrästä.

Asennamme putkiston siten, että siihen on helppo tehdä muutoksia myös myöhemmin. Lopputulos on siisti, sillä hyödynnämme putkien sijoittelussa mahdollisimman paljon esimerkiksi kaappien sokkeleita, kaappeja ja verhokappoja.

Toteutamme putkiremontin toiveitanne kuunnellen ja aina laatu- ja viranomaisvaatimukset huomioiden.

Märkätilaremontit avaimet käteen -pakettina

Teemme avaimet käteen -pakettina joko koko rivitalon märkätilojen remontin, tai yksittäisten huoneistojen märkätilaremontit asukkaiden toiveiden mukaan.

Pystymme toteuttamaan omalla työvoimallamme koko urakan, jolloin saamme hinnasta kilpailukykyisen eikä taloyhtiönne tarvitse erikseen kilpailuttaa eri vaiheita.

Usein kysytyt kysymykset

 • Mitä maksaa rivitalon putkiremontti?

  Rivitalon putkiremontin hinta riippuu monesta eri tekijästä, kuten taloyhtiön koosta, putkiston iästä ja materiaalista, sekä remontin laajuudesta. Parhaan hinta-arvion saat varaamalla ilmaisen kartoituskäynnin. Voit myös tutustua hintaesimerkkeihimme.

 • Kuinka kauan rivitalon putkiremontti kestää?

  Rivitalon putkiremontin kesto vaihtelee kohteen mukaan. Tyypillisesti yhden huoneiston putki- ja märkätilaremontti kestää noin 3-4 viikkoa. Esimerkiksi 10 huoneiston remontti kestää noin 3-4 kuukautta riippuen tilojen muodosta ja kerrosten määrästä.

 • Voiko rivitalossa asua putkiremontin aikana?

  Kyllä voi! Haluamme tehdä taloyhtiönne asukkaiden arjesta mahdollisimman helppoa ja vaivatonta, joten rakennamme uuden putkiston vanhan rinnalle. Katkaisemme vanhan putkiston vedentulon vasta, kun uusi on valmis. Näin ollen vesi on poikki mahdollisimman vähän aikaa. Asukkaat voivat asua kodeissaan remontin ajan. Saatte putkiremontin ajaksi käyttöönne meiltä suihku-/wc-kontin.

 • Mitä takuita putkiremontille annetaan?

  Saat Vesiykkösiltä pattereille ja putkistolle 10 vuoden takuun, sekä työtakuun jopa 7 vuotta. Tärkeintä meille on tyytyväinen asiakas. Teemme remontteja sydämellä ja toimimme aina rehellisesti ja avoimesti.

 • Mitkä ovat yleisimmät syyt rivitalon putkiremontin tarpeelle?

  Yleisimmät syyt rivitalon putkiremontin tarpeelle ovat kiinteistön ikä ja putkiston kulumisen aiheuttamat vesivahingot. Putkien uusiminen on usein halvempaa kuin vahinkojen korjaaminen, joten ajoissa toteutettu putkiremontti on järkevä investointi.

 • Miten putkiremontin ajaksi järjestetään vesihuolto?

  Rakennamme uuden putkiston vanhan rinnalle, joten veden katkaisu on mahdollisimman lyhytaikaista. Katkaisemme vanhan putkiston vedentulon vasta, kun uusi putkisto on valmis. Näin asukkaat voivat asua kodeissaan putkiremontin ajan. Lisäksi tarjoamme putkiremontin ajaksi käyttöönne suihku-/wc-kontin, joten peseytyminen sujuu helposti.

 • Miten taloyhtiön asukkaita informoidaan putkiremontin kulusta?

  Informoimme taloyhtiönne asukkaita putkiremontin kulusta etukäteen, jotta kaikki ovat tietoisia remontin aikataulusta ja mahdollisista häiriöistä. Lisäksi pidämme yhteyttä taloyhtiönne isännöitsijään ja huolehdimme siitä, että tiedottaminen sujuu sujuvasti.

 • Onko rivitalon putkiremontin aikana mahdollista tehdä muita remontteja?

  Rivitalon putkiremontin aikana on mahdollista tehdä muita remontteja, mutta ne on syytä suunnitella huolella ja ennalta sopien. Esimerkiksi märkätilaremontti voidaan toteuttaa samalla kertaa, jolloin taloyhtiön asukkaat hyötyvät lyhyemmästä remonttiajasta.

 • Miten voin varata ilmaisen kartoituskäynnin?

  Voit varata ilmaisen kartoituskäynnin helposti joko soittamalla meille tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen verkkosivuillamme. Kartoituskäynnillä käymme läpi taloyhtiönne putkiston ja arvioimme mahdollisen putkiremontin tarpeen. Kartoituskäynnin varaaminen ei sido teitä mihinkään, joten voitte rauhassa harkita remontin aloittamista.