Rivitalon putkiremontti turvallisesti ja luotettavasti

Kun putkiremontti tulee taloyhtiössä ajankohtaiseksi, viivyttely ei kannata. Ajoissa ja ammattitaitoisesti toteutettu rivitalon putkiremontti turvaa asumisen useiksi vuosiksi eteenpäin. Myös kiinteistön arvo nousee.

Putkien uusiminen on halvempaa kuin vahinkojen korjaaminen

Rivitalon putkiremontti on ajankohtainen, kun kiinteistö on yli 30 vuotta vanha tai jos siinä on ollut vesivahinko.

Käyttövesiputkisto kuluu päivittäisessä käytössä ja aiheuttaa rikkoutuessaan mittavia vahinkoja. Putket kannattaa siis vaihtaa ajoissa.

Lämpöverkkoputkisto on käyttövesiputkistoa pitkäikäisempi. Erityisesti betoniseen pohjalaattaan asennetut lämpöputkistot ovat kuitenkin selvä kosteusvaurioriski. Vuoto voi olla alkuun huomaamaton, mutta paljastua vuosien saatossa isoksi vahingoksi.

7 vuoden työtakuu

Meille tärkeintä on tyytyväinen asiakas. Teemme remontteja sydämellä. Toimimme rehellisesti ja avoimesti. Lisäksi annamme pattereille ja putkistolle 10 vuoden takuun.
Asennustakuu jopa seitsemän vuotta.

Avaimet käteen

Toteutamme työn tehokkaasti ja sovitun aikataulun mukaisesti – aina kerralla valmiiksi.
Remontit alusta loppuun.

Sujuva arki taloyhtiön asukkaille remontin ajaksi

Haluamme tehdä taloyhtiönne asukkaiden arjesta mahdollisimman helppoa ja vaivatonta. Rakennamme uuden putkiston vanhan rinnalle. Katkaisemme vanhan putkiston vedentulon vasta, kun uusi on valmis. Näin ollen vesi on poikki mahdollisimman vähän aikaa.

Asukkaat voivat asua kodeissaan remontin ajan. Saatte putkiremontin ajaksi käyttöönne meiltä suihku-/wc-kontin.

Aina kerralla kuntoon

Remontoimme rivitalohuoneistot tehokkaasti. Tyypillisesti yhden huoneiston putki- ja märkätilaremontti kestää noin 3–4 viikkoa.

Toteutamme työn useassa asunnossa samaan aikaan. Esimerkiksi 10 huoneiston remontti kestää noin 3–4 kuukautta riippuen tilojen muodosta ja kerrosten määrästä.

Asennamme putkiston siten, että siihen on helppo tehdä muutoksia myös myöhemmin. Lopputulos on siisti, sillä hyödynnämme putkien sijoittelussa mahdollisimman paljon esimerkiksi kaappien sokkeleita, kaappeja ja verhokappoja.

Toteutamme putkiremontin toiveitanne kuunnellen ja aina laatu- ja viranomaisvaatimukset huomioiden.

Märkätilaremontit avaimet käteen -pakettina

Teemme avaimet käteen -pakettina joko koko rivitalon märkätilojen remontin, tai yksittäisten huoneistojen märkätilaremontit asukkaiden toiveiden mukaan.

Pystymme toteuttamaan omalla työvoimallamme koko urakan, jolloin saamme hinnasta kilpailukykyisen eikä taloyhtiönne tarvitse erikseen kilpailuttaa eri vaiheita.