Putkiremontti, Helsinki

Vesiykköset on erikoistunut omakotitalojen ja rivitaloyhtiöiden käyttövesi-, lämpöverkko- ja märkätilaremontteihin Helsingissä.

Henkilökuntamme koostuu kokeneista suomalaisista ammattilaisista. Käytämme ainoastaan omia asentajiamme. Tilaajavastuumme on kunnossa, ja vakavaraisesta ja velattomasta yrityksestämme saat luotettavan kumppanin.

Putkiremontti kannattaa tehdä ajoissa

Ajoissa tehty putkiremontti säästää selvää rahaa ja nostaa kiinteistön arvoa. Kodin vesi- ja kosteusvahinkojen riski kasvaa huomattavasti, kun putkiston ikä ylittää 25 vuotta. Myös vakuutusyhtiöt suosittelevat putkiremontin tekoa ajoissa: se alentaa vakuutusmaksuja ja poistaa putkistojen ikävähennykset.

Putkiremontin hinta pysyy kohtuullisena, kun tilaat sen meiltä Vesiykkösiltä. Käyttövesiputkisto on talon putkista se nopeimmin kuluva, ja sen rikkoontumisesta tulee isoimmat vahingot. Se on kuitenkin putkiremonteista helpoin ja edullisin toteuttaa. Käyttövesiputkiston uusiminen on yleensä selvästi halvempaa kuin vahinkojen korjaaminen, eli käyttövesiputket kannattaa vaihtaa ajoissa.

Aina kerralla valmiiksi

Teemme vuodessa useita satoja remontteja, joista yksikään ei ole jäänyt kesken. Asentajamme keskittyvät yhteen remonttiin kerrallaan, minkä ansiosta työ saatetaan aina loppuun asti.
Suoritamme 300 - 400 remonttia vuodessa.

Onnistunut putkiremontti omakotitaloon ja rivitaloon

Teemme omakotitalojen ja rivitalojen putkiremontit avaimet käteen -periaatteella. Käytämme käyttövesiremonteissa hygieenistä ja siistiä komposiittiputkea. Se soveltuu hyvin talousveteen, eikä siitä irtoa veteen mitään.

Rivitalon lämpöverkkoputkisto uusitaan pinta-asennuksena, joten mahdolliset vuodot tulevat heti näkyviin. Lämpöverkkosaneerauksissa käytämme siistejä komposiittiputkia, jotka ovat yhteensopivia uusien matalalämpöjärjestelmien (maalämpö, vesi–ilmalämpö) kanssa.

Lue lisää omakotitalon putkiremontista ja Rivitalon putkiremontti.

Suunnittelusta loppusiivoukseen

Toteutamme remontit aina alusta loppuun. Palvelumme sisältää suunnittelun, toteutuksen ja loppusiivouksen. Sinun ei siis tarvitse tehdä muuta kuin nauttia lopputuloksesta!
Remontit alusta loppuun.

Putkiremontin hinta, esimerkkejä

Putkiremontin ei tarvitse maksaa paljon. Alla on tyypillisiä putkiremonttiemme hintoja. Hinta vaihtelee remonttikohteen mukaan, joten sovi ilmainen arviokäynti, niin saat remontista kiinteähintaisen tarjouksen.

Käyttövesiremontti

4 000 €
Omakotitalo n. 120 m2, yksitasoinen
5 500 €
Rintamamiestalo, kolme kerrosta

Lämpöverkkoremontti

8 900 €
Omakotitalo, 10 patteria, yksitasoinen
11 000 €
Rintamamiestalo, 12 patteria, kolme kerrosta

Hinnat sisältävät mitoituksen ja suunnittelun, vanhan järjestelmän purun ja tyhjennyksen, uuden putkituksen asennettuna tarvikkeineen, uudet patterit venttiileineen (lämpöverkkoremontissa), läpiviennit ja kytkennät, testauksen ja koeponnistuksen sekä dokumentit ja loppusiivouksen.

Toimitamme lisäksi tarvittaessa vesikalusteet (wc-istuimet, hanat, suihkut jne.) toiveidenne mukaan.

Meiltä saat kätevästi myös kylpyhuone- ja saunaremontit putki- tai lämmitysjärjestelmäremontin yhteydessä.

100% omat työntekijät

Käytämme ainoastaan omia, kokeneita ja ammattitaitoisia asentajiamme. Luotettava henkilökuntamme toteuttaa jokaisen remontin sujuvasti ja huolella.
Täysin suomalainen yritys.

Miksi valita Vesiykköset?

1. Nopea toimitus

Teemme remontin nopeasti 3–4 päivässä. Vesikatko kestää vain muutaman tunnin uuden putkiston käyttöönoton yhteydessä. Muina aikoina vettä voi käyttää normaalisti.

2. Siisti lopputulos

Asennamme putkiston siten, että siihen on helppo tehdä muutoksia myös myöhemmin. Lopputulos on siisti, sillä hyödynnämme putkireitissä mahdollisimman paljon kaappien sokkeleita, kaappeja ja verhokappoja.

3. Edullinen hinta

Vesiykkösillä putkiremontin hinta on edullinen. Katso esimerkkejä tyypillisistä putkiremonttiemme hinnoista alapuolelta ja tilaa meiltä maksuton arvio!

4. Tyytyväiset asiakkaat

Remontoimme vuosittain 300–400 kohdetta, eikä yksikään tekemistämme remonteista ole jäänyt kesken. Katso referenssejämme Helsingistä ja muualta pääkaupunkiseudulta.

5. Markkinoiden pisin työtakuu

Myönnämme työllemme yhden markkinoiden parhaista takuista: 7 vuotta.

Seitsemän vuoden takuu

Myönnämme työllemme yhden markkinoiden parhaista takuista.
Asennustakuu jopa seitsemän vuotta.