Kerrostalon kylpyhuoneremontti

Moderni ja uudistettu kylpyhuone tuo kotiisi lisää viihtyisyyttä ja tarjoaa täydellisen paikan rentoutumiseen pitkän päivän päätteeksi. Uusittu kylpyhuone nostaa asuntosi arvoa. Suunnitellaan sinulle yhdessä unelmiesi kylpyhuone!

Tarvitaanko remontointiin lupa?

Remonttiin tarvitaan usein taloyhtiön lupa, mikäli remontti kohdistuu taloyhtiön rakenteisiin tai putkistoihin. On suositeltavaa varmistaa asia taloyhtiön isännöitsijältä.

Asu kodissasi huoletta remontin aikana

Asuminen huoneistossa kylpyhuoneremontin aikana onnistuu pääsääntöisesti aina. Jos remontoitavassa kylpyhuoneessa oleva WC on ainoa asunnossa, voidaan erikseen sopia, milloin sen käyttö keskeytetään ja kuinka pitkäksi ajaksi.

Haluamme tehdä myös naapuriesi arjesta mahdollisimman helppoa ja vaivatonta. Tiedotamme taloyhtiön asukkaille remontin aikataulusta ja työvaiheista hyvissä ajoin ennen sen aloittamista. Kerromme myös mahdollisista häiriöistä, kuten vesikatkoista tai melusta, jotta niihin voi valmistautua etukäteen. Siivoamme huolellisesti jälkemme ja kierrätämme kaikki rakennusjätteet. 

Kylpyhuoneremontin hinta

Kylpyhuoneremontin hinta vaihtelee vaihtelee projektin laajuuden, materiaalien ja työmäärän mukaan. Kylpyhuoneremonttimme sisältävät tyypillisesti seuraavat asiat:

 • Vanhan kylpyhuoneen purun
 • Jätemaksut
 • Pintojen tasoituksen ja oikaisun
 • Uudet pintamateriaalit
 • Vesieristyksen
 • Kalusteet ja kalusteiden asennukset

Laskemme kylpyhuoneremontillesi tarkan hinnan arviokäynnin yhteydessä. Voit alustavasti arvioida itse remontin hintaa laskurillamme.

Alla on tekemistämme kylpyhuoneremonteista esimerkkejä, jotka auttavat hahmottamaan remontin kustannuksia:

Kylpyhuoneremontin hintaesimerkkejä

8 964 €
Pieni kylpyhuone (3 m2)
17 424 €
Iso kylpyhuone (8 m2)

Kylpyhuoneremontin vaiheet

Jokainen kylpyhuoneremontti on yksilöllinen kokonaisuus. Kylpyhuoneremontti kestää yleensä noin 4-5 viikkoa sisältäen seuraavat vaiheet:

1. Kartoitus 

Tulemme paikan päälle arvioimaan remontin tarpeen ja kuuntelemme sinun toiveitasi. Tarvittaessa mitaamme tilan kosteuden ja otamme asbestinäytteet. 

2. Tarjous 

Kartoituksen perusteella teemme sinulle sitovan ja kiinteähintaisen tarjouksen. Tarjouksessa tarkennetaan työn sisältö, tarvittavat materiaalit ja kotitalousvähennykseen oikeuttavan työn osuus. Tarjouksessa otetaan myös huomioon putki- ja sähkötyöt.

3. Toteutus 

Käytämme vesieristyksissä ja -laasteissa/silikoneissa Kiillon tuotteita. Laatat ja kalusteet voit valita RTV:n tai Starkin laajasta valikoimasta. Jos haluat käyttää erikoispintamateriaaleja, kuten erityisiä kylpyhuoneen laattoja, autamme sinua niiden hankinnassa tai esimerkiksi määrän laskemisessa ja kuljetuksissa.

4. Jälkityöt 

Tilan purkutyön jälkeen teemme kosteusmittauksen pinnalta ja kuivaamme sen tarvittaessa. Huolehdimme myös siivouksesta jättäen jälkeemme siistin tilan. Rakennusjäte kierrätetään asianmukaisesti.

5. Loppudokumentointi

Remontin lopuksi saat meiltä työvaihekuvat, asbestianalyysin tulokset, työkohdepäiväkirjan ja vesieristyksen dokumentit. Nämä asiakirjat voivat olla hyödyllisiä esimerkiksi mahdollisessa asunnon myyntitilanteessa, jolloin voit todistaa, että remontti on tehty huolellisesti.

Usein kysytyt kysymykset

 • Voiko kylpyhuoneremontin aikana asua huoneistossa?

  Asuminen huoneistossa kylpyhuoneremontin aikana onnistuu pääsääntöisesti aina.
  Jos remontoitavassa kylpyhuoneessa oleva WC on ainoa asunnossa, voidaan erikseen sopia, milloin sen käyttö keskeytetään ja kuinka pitkäksi ajaksi.

 • Tarvitsenko taloyhtiön luvan kylpyhuoneremontin tekemiseen?

  Remonttiin tarvitaan usein taloyhtiön lupa, mikäli remontti kohdistuu taloyhtiön rakenteisiin tai putkistoihin. On suositeltavaa varmistaa asia taloyhtiön isännöitsijältä.

 • Mitä taloyhtiö korvaa kylpyhuoneremontista?

  Taloyhtiö korvaa yleensä vain sellaiset kylpyhuoneremontin kustannukset, jotka liittyvät yhtiön vastuulla oleviin rakenteisiin ja järjestelmiin, kuten vesijohtoihin ja viemäreihin. On suositeltavaa tarkistaa taloyhtiön käytännöt ja mahdolliset korvaukset ennen remontin aloittamista.