Rivitalon kylpyhuoneremontti

Haluaisitko modernin kylpyhuoneen, jossa voit rentoutua pitkän päivän päätteeksi? Uudistettu kylpyhuone tuo ylellisen tunnelman kotiisi samalla nostaen asuntosi arvoa. Suunnitellaan sinulle yhdessä unelmiesi kylpyhuone!

Tietoa Vesiykkösistä

Teemme yksittäisten kylpyhuoneiden remontteja omakoti-, rivitalo- ja kerrostalokohteiseiin. Usein uusimme rivitaloyhtiöiden kylpyhuoneet osana taloyhtiöiden putkiremonttia. 

Laatu ensin

Käytämme ammattitaitoamme taataksemme huippulaadukkaan lopputuloksen, mikä heijastuu asiakasarvioinneissamme: keskimäärin 4,6/5 tähteä.

Kerralla kuntoon

Mottoamme ”kaikki kerralla kuntoon” noudattaen huolehdimme siitä, että jokainen projekti on suoritettu viimeisen päälle hyvin.

Jopa seitsemän vuoden työtakuu

Kaikille palveluillemme annamme seitsemän vuoden työtakuun. Voit luottaa Vesiykkösiin pitkälle tulevaisuuteen.

Tarvitaanko remontointiin lupa?

Usein remontointi taloyhtiössä edellyttää taloyhtiön lupaa, mikäli remontti koskee taloyhtiön rakenteita tai putkistoja. On suositeltavaa tarkistaa asia taloyhtiön isännöitsijältä ennen kylpyhuoneremontin aloittamista. 

Sujuva arki taloyhtiön asukkaille remontin ajaksi

Pyrimme tekemään asukkaiden arjesta taloyhtiössänne mahdollisimman sujuvaa ja vaivatonta. Ennen remontin aloittamista tiedotamme asukkaille aikataulusta ja työvaiheista. Lisäksi ilmoitamme etukäteen mahdollisista häiriöistä, kuten vesikatkoista tai melusta. Siivoamme huolellisesti jälkemme ja kierrätämme kaikki rakennusjätteet.

Kylpyhuoneremontin hinta

Kylpyhuoneremontin hinta vaihtelee vaihtelee projektin laajuuden, materiaalien ja työmäärän mukaan. Kylpyhuoneremonttimme sisältävät tyypillisesti seuraavat asiat:

  • Vanhan kylpyhuoneen purun
  • Jätemaksut
  • Pintojen tasoituksen ja oikaisun
  • Uudet pintamateriaalit
  • Vesieristyksen
  • Kalusteet ja kalusteiden asennukset

Laskemme kylpyhuoneremontillesi tarkan hinnan arviokäynnin yhteydessä. Voit alustavasti arvioida itse remontin hintaa laskurillamme.

Alla on tekemistämme kylpyhuoneremonteista esimerkkejä, jotka auttavat hahmottamaan remontin kustannuksia:

Kylpyhuoneremontin esimerkkihintoja

8 964 €
Pieni kylpyhuone (3 m2)
17 424 €
Iso kylpyhuone (8 m2)

Kylpyhuoneremontin vaiheet

Jokainen kylpyhuoneremontti on yksilöllinen kokonaisuus. Kylpyhuoneremontti kestää yleensä noin 4-5 viikkoa sisältäen seuraavat vaiheet:

1. Kartoitus 

Tulemme paikan päälle arvioimaan remontin tarpeen ja kuuntelemme sinun toiveitasi. Tarvittaessa mitaamme tilan kosteuden ja otamme asbestinäytteet. 

2. Tarjous 

Kartoituksen perusteella teemme sinulle sitovan ja kiinteähintaisen tarjouksen. Tarjouksessa tarkennetaan työn sisältö, tarvittavat materiaalit ja kotitalousvähennykseen oikeuttavan työn osuus. Tarjouksessa otetaan myös huomioon putki- ja sähkötyöt.

3. Toteutus 

Käytämme vesieristyksissä ja -laasteissa/silikoneissa Kiillon tuotteita. Laatat ja kalusteet voit valita RTV:n tai Starkin laajasta valikoimasta. Jos haluat käyttää erikoispintamateriaaleja, kuten erityisiä kylpyhuoneen laattoja, autamme sinua niiden hankinnassa tai esimerkiksi määrän laskemisessa ja kuljetuksissa.

4. Jälkityöt 

Tilan purkutyön jälkeen teemme kosteusmittauksen pinnalta ja kuivaamme sen tarvittaessa. Huolehdimme myös siivouksesta jättäen jälkeemme siistin tilan. Rakennusjäte kierrätetään asianmukaisesti.

5. Loppudokumentointi

Remontin lopuksi saat meiltä työvaihekuvat, asbestianalyysin tulokset, työkohdepäiväkirjan ja vesieristyksen dokumentit. Nämä asiakirjat voivat olla hyödyllisiä esimerkiksi mahdollisessa asunnon myyntitilanteessa, jolloin voit todistaa, että remontti on tehty huolellisesti.

Usein kysytyt kysymykset