Omakotitalon kylpyhuoneremontti

Tiimimme toteuttaa omakotitalosi kylpyhuoneremontin.

Kerro vain mitä haluat, me hoidamme työn ja pääset nauttimaan unelmiesi kylpyhuoneesta.

Näin omakotitalon kylpyhuoneremontin hinta muodostuu

Omakotitalon kylpyhuoneremontin hinta muodostuu useista tekijöistä sisältäen seuraavat asiat:

  • Vanhan kylpyhuoneen purkaminen
  • Jätemaksut
  • Pintojen tasoitus ja oikaisu
  • Uudet pintamateriaalit, kuten laatat, sauma-aineet, silikonit, paneelit ja listat
  • Vesieristys
  • Kalusteet ja niiden asennus

Keskimääräinen kylpyhuoneremontti maksaa 7 000 – 16 000 € .

Kylpyhuoneen kalusteiden hinnat vaihtelevat tyylin ja laadun mukaan. Hyvät ja toimivat kalusteet saa jo noin 1 000-1 500 eurolla.

Jokainen kylpyhuoneremontti on yksilöllinen. Tarkan hinnan saamiseksi suosittelemme pyytämään meidät kartoituskäynnille. Voit myös käyttää laskuria saadaksesi yksilöllisen hinnan kylpyhuoneremontillesi.

Omakotitalon kylpyhuoneremontti hintaesimerkkejä

Alla on suuntaa antavia esimerkkejä tyypillisistä remonttikohteistamme.

7 452 €
Pieni kylpyhuone 2m²
14 040 €
Iso kylpyhuone 6m²

Omakotitalon kylpyhuoneremontin vaiheet

Yleensä kylpyhuoneremontti kestää noin 4-5 viikkoa sisältäen alla olevat vaiheet.

1. Alkukartoitus

Arvioimme paikan päällä remontin tarpeen ja kuuntelemme toiveesi. Tarvittaessa suoritamme tilan kosteusmittauksen ja otamme asbestinäytteet.

2. Tarjouksen tekeminen

Kartoituksen perusteella laadimme sitovan tarjouksen kiinteällä hinnalla. Tarjouksessa yksityiskohtaisesti eritellään työn sisältö, tarvittavat materiaalit ja osuus, joka oikeuttaa kotitalousvähennykseen. Huomioimme myös mahdolliset putki- ja sähkötyöt.

3. Remontin toteutus

Ennen remontin aloittamista sovimme yhdessä aikataulun, jossa otetaan huomioon työn valmistumisen päivämäärä. Käytämme Kiillon tuotteita vesieristystöissä, laasteissa ja silikoneissa. Laatat ja kalusteet voit valita itse laajasta valikoimasta RTV:ltä tai Starkilta. Jos haluat erikoispintamateriaaleja, kuten erityisiä kylpyhuoneen laattoja, hankimme ne puolestasi. Autamme sinua materiaalien määrän laskemisessa ja kuljetuksessa.

4. Viimeistelytyöt

Purkutyön jälkeen suoritamme kosteusmittauksen, tarkistaen pintojen kosteuden ja tarvittaessa kuivattaen ne. Jätämme tilan siistiksi jälkeemme ja kierrätämme rakennusjätteen asianmukaisesti.

5. Loppudokumentaatio

Saat meiltä työvaihekuvat, asbestianalyysin tulokset, työkohdepäiväkirjan ja vesieristyksen dokumentit. Näitä dokumentteja voit tarvittaessa esittää esimerkiksi asunnon myyntitilanteessa todisteena siitä, että remontti on suoritettu huolellisesti.

Usein kysytyt kysymykset