Sujuvan putkiremontin vaiheet

Pientalon putkiremontti etenee tarpeiden kartoituksesta ammattitaitoiseen toteutukseen. Toteutamme vuosittain satoja putkiremontteja pääkaupunkiseudulla. Teemme työt keskeytyksettä valmiiksi, jotta arkesi sujuu myös remontin aikana ja kustannukset pysyvät kurissa.

1. Yhteydenotto

Täytä yhteydenottolomake, soita tai lähetä sähköpostia. Saat vastauksen nopeasti. Sovitaan yhdessä kartoituskäynti.

2. Tarvekartoitus ja tarjous

Arvioimme kotisi remontin tarpeen ja kuuntelemme toiveitasi. Tarvekartoitus on aina maksuton. Kartoituksen jälkeen saat rehdin tarjouksen nopealla aikataululla. Emme tarjoa turhia remontteja.

3. Sopimus ja aikataulutus

Teemme remontista aina kirjallisen sopimuksen. Sovimme yhdessä sopivan aikataulun remontin aloitukselle. Voit luottaa siihen, että työ valmistuu ajallaan.

4. Putkiremontin toteutus

Ammattitaitoiset asentajamme tekevät kodissanne siistiä ja nopeaa työtä.

Asennamme uuden putkiston vanhan rinnalle ja katkaisemme vanhan putkiston vedentulon vasta, kun uusi on valmis. Näin vesi on poissa käytöstä mahdollisimman vähän aikaa. Ennen käyttöönottoa testaamme jokaisen asentamamme putkiston.

5. Takuu ja dokumentit

Käymme urakan läpi kanssasi ja annamme testauksista ja työstä sinulle tarvittavat dokumentit. Saat järjestelmälle kymmenen vuoden ja työllemme seitsemän vuoden takuun. Työlle myöntämämme takuu on markkinoiden pisimpiä.

Dokumenteista löydät yhteystietomme. Olemme tavoitettavissa myös remontin jälkeen.